Servicii medicale mobile

Chiar si atunci când se află acasă, pacientii nostrii pot conta pe sprijinul INTERCARDIODIAB pentru servicii de îngrijire si asistentă de specialitate, gratie Serviciilor Medicale Mobile.

Serviciile Medicale Mobile INTERCARDIODIAB completează paleta de servicii medicale pe care Centrul nostru de Diagnostic si Tratament le ofera si include solutii eficiente de consultatii, investigatii si tratamente la domiciliul pacientului, prin echipe medicale mobile. Misiunea noastră este ameliorarea stării de sănătate, confortul pacientului şi integrarea rapida în mediul familial şi social. Suntem mereu preocupaţi să răspundem nevoii de îngrijiri medicale la domiciliu, cu profesionalism şi dăruire.

Servicii Mobile Medicale INTERCARDIODIAB – vine în întâmpinarea pacienţilor care au nevoie de îngrijiri medicale de specialitate în urma externării din spital sau la indicatia medicului din ambulatoriu, de specialitate sau a medicului de familie, punînd la dispoziţie urmatoarele servicii:

  • Consultatii medicale de medicină internă,
  • cardiologie,
  • geriatrie,
  • kinetoterapie
  • medicina interna
  • neurologie

Consultatia de specialitate include

1. Evaluarea initiala: preluarea pacientului in maximum 24 ore de la solicitare, stabilirea planului detaliat de ingrijiri la domiciliu, impreuna cu medicul care le-a recomandat, consilierea si instruirea pacientului si a familiei

2. Evaluarea de etapa, la 3 luni pentru cazurile acute, la 6 luni pentru cazurile cronice si ori de cate ori este necesar daca planul de ingrijiri la domiciliu cuprinde precizari in acest sens

3. Monitorizarea parametrilor fiziologici: temperatura, respiratie, puls, tensiune arteriala,

4. Toaleta pacientului cu probleme medicale si/sau imobilizat:- toaleta partiala;- toaleta totala, la pat;- toaleta totala, la baie, cu ajutorul dispozitivelor de sustinere.

5. Manevre terapeutice:- administrarea medicamentelor per os, intravenos, intramuscular, subcutanat, intradermic, intravezical pe sonda vezicala, prin perfuzie endovenoasa, pe suprafata mucoaselor;- masurarea glicemiei cu glucometrul;- recoltarea produselor biologice (sange, urina, materii fecale);- clisma cu scop evacuator;- clisma cu scop terapeutic;- efectuarea de mobilizare, masaj, masaj, bandaj compresiv

6. Tehnici de ingrijire chirurgicala: – ingrijirea plagilor simple si suprainfectate;- ingrijirea escarelor multiple;- suprimarea firelor;- ingrijirea stomelor si fistulelor

7. Kinetoterapia individuala la domiciliu

8. Logopedia individuala

9. Examinare si evaluare neurologica

10. Livrare de medicamente.

Activitatea unitătii de Servicii Medicale Mobile INTERCARDIODIAB este asigurată de echipele medicale alcătuite, în functie de caz, din medic specialist si asistent medical.

Specialitătile în care pot fi solicitate consultatii la domiciliu, doar pe baza de programare sunt:
Cardiologie, Geriatrie, Kinetoterapie, Medicina interna, Neurologie

Va invitam asadar sa ne contactati doar astfel va veti putea convinge de seriozitatea si amabilitatea noastra, toate acestea reprezinta o parte din principiile care asigura eficienta Serviciilor Medicale Mobile INTERCARDIODIAB.