Servicii

Investigatii paracliniceanalize-de-laborator-pag-servicii

In cadrul Centrului Medical INTERCARDIODIAB se efectueaza investigatii paraclinice folosind aparatura si metode de ultima generatie. Spatiul pentru investigatii paraclinice este amenajat şi configurat conform celor mai recente reglementări din domeniu şi dispune de o dotare tehnică de excepţie.

 


Cardiologiecardiologie-pag-servicii

 

Centrul medical si de tratament INTERCARDIODIAB s-a nascut din convingerea noastra ca oamenii merita toata ingrijirea si atentia noastra.

 

 


Cardiologie interventionalacardiologie-interventionala-pag-servicii

 

Este o ramură a cardiologiei care se ocupă cu tratamentul intervențional al tulburărilor de ritm.

 


Chirurgie vascularachirurgie-vasculara

Specialitatea chirurgie vasculara se ocupa cu tratamentul bolilor vaselor sanguine, adica a arterelor si venelor. Arterele sunt vasele prin care sangele incarcat cu oxigen si substante nutritive este transportat spre toate celulele organismului.

 


Diabet, nutritie si boli metabolicediabet-pag-servicii

 

Diabetul este o boala cronica caracterizata prin nivele ridicate ale glucozei  din sange (hiperglicemie). Diabetul apare atunci cand pancreasul nu produce insulina suficienta, sau cand organismul nu poate utiliza eficient insulina produsa.

 


Ecografie generala si specificaecho-pag-servicii

Examinarea ecografica reprezinta o metoda neinvaziva si nedureroasa putand fi repetata ori de cate ori este nevoie.
Centrul medical INTERCARDIODIAB va ofera investigatii ecografice de mare performanta in diferite domenii, gratie unui aparat de ultima generatie.

 


Endocrinologieendocrinologie_consultatie

Endocrinologia este ramura medicinei care studiază sistemul endocrin şi afecţiunile hormonale asociate acestuia. Medicii endocrinologi se ocupă cu depistarea, diagnosticarea şi tratarea bolilor glandelor endocrine, dar şi de recuperarea medicală a pacienţilor care suferă de afecţiuni tiroidiene, hipofizare, adrenale, gonadale.

 


Medicina internamedicina-interna

Medicina internă este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul, tratamentul și prevenirea bolilor care afectează unul sau mai multe organe interne. Medicul specialist în medicină internă are competența de a evalua integral un bolnav și de a indica prioritățile tratamentului acestuia.

 


Neuroradiologieneuroradiologie

Neuroradiologia implică generarea imaginilor sistemului nervos central, ale creierului şi măduvei osoase în vederea evaluării afecţiunilor. De asemenea, există boli şi afecţiuni corespunzătoare zonelor adiacente din punct de vedere anatomic, regiunii capului, gâtului şi coloanei vertebrale.

 


Neurologieneurologie-pag-servicii

Neurologia se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor organice care afectează sistemul nervos central sau periferic. Structurile organice ce țin de domeniul neurologiei sunt creierul, maduva spinarii, structurile înconjurătoare, precum și vasele sanguine care le hrănesc…

 


Radiologie interventionalaradiologie-pag-servicii

Tehnica de interventie in scopuri de diagnostic sau terapeutice controlata vizual prin intermediul unei aparaturi de imagerie medicala.

 


Urologieurologie

Urologia este specialitatea chirurgicala care care se ocupa de diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului renourinar masculin si feminin (rinichi, uretere, vezica urinara, uretra) si pe sistemul reproductiv masculin.
Afla mai mult »