Servicii

Investigatii paracliniceanalize-de-laborator-pag-servicii

In cadrul Centrului Medical INTERCARDIODIAB se efectueaza investigatii paraclinice folosind aparatura si metode de ultima generatie. Spatiul pentru investigatii paraclinice este amenajat şi configurat conform celor mai recente reglementări din domeniu şi dispune de o dotare tehnică de excepţie.

 


Cardiologiecardiologie-pag-servicii

 

Centrul medical si de tratament INTERCARDIODIAB s-a nascut din convingerea noastra ca oamenii merita toata ingrijirea si atentia noastra.

 

 


Cardiologie interventionalacardiologie-interventionala-pag-servicii

 

Este o ramură a cardiologiei care se ocupă cu tratamentul intervențional al tulburărilor de ritm.

 


Chirurgie plastica si reconstructivaplastic-surgery

Chirurgia plastica si reconstructiva este un domeniu vast imbinand stiinta si arta in refacerea si remodelarea formelor redand astfel atat sanatatea pacientilor cat si increderea in propria lor imagine. Principiul de baza al chirurgiei estetice este “inlocuirea tesuturilor distruse cu tesuturi similare”.

 


Chirurgie vascularachirurgie-vasculara

Specialitatea chirurgie vasculara se ocupa cu tratamentul bolilor vaselor sanguine, adica a arterelor si venelor. Arterele sunt vasele prin care sangele incarcat cu oxigen si substante nutritive este transportat spre toate celulele organismului.

 


Dermatologie – VenerologieMelanoma

Dermatologia este o ramură a medicinei care se ocupă de piele şi bolile sale.
Dermatologia urmăreşte explicarea, diagnosticarea, tratarea bolilor de piele necontagioase şi contagioase (infecţioase). Dermatologia acoperă şi domeniul bolilor venerice (care se transmit pe cale sexuală). Un dermatolog are grijă atât de bolile pielii, în sensul cel mai larg, cât şi de unele probleme estetice ale pielii, scalpului, părului şi unghiilor.

 


Diabet, nutritie si boli metabolicediabet-pag-servicii

 

Diabetul este o boala cronica caracterizata prin nivele ridicate ale glucozei  din sange (hiperglicemie). Diabetul apare atunci cand pancreasul nu produce insulina suficienta, sau cand organismul nu poate utiliza eficient insulina produsa.

 


Ecografie generala si specificaecho-pag-servicii

Examinarea ecografica reprezinta o metoda neinvaziva si nedureroasa putand fi repetata ori de cate ori este nevoie.
Centrul medical INTERCARDIODIAB va ofera investigatii ecografice de mare performanta in diferite domenii, gratie unui aparat de ultima generatie.

 


Endocrinologieendocrinologie_consultatie

Endocrinologia este ramura medicinei care studiază sistemul endocrin şi afecţiunile hormonale asociate acestuia. Medicii endocrinologi se ocupă cu depistarea, diagnosticarea şi tratarea bolilor glandelor endocrine, dar şi de recuperarea medicală a pacienţilor care suferă de afecţiuni tiroidiene, hipofizare, adrenale, gonadale.

 


Geriatriegezondheid oostkust  0008

GERIATRIA este ramura medicinei care studiaza aspectele patologice ale proceselor de imbatranire (medicina varstnicilor).  Specialitate care are drept obiective asistenţa medicală din îngrijirea acută, cronică, preventivă, de recuperare şi terminală a vârstnicilor, precum şi studiul procesului de îmbătrânire din punct de vedere somatic, mental, funcţional şi social la nivel individual, şi al problematicii legate de acest proces la nivelul societăţii.

 


Medicina internamedicina-interna

Medicina internă este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul, tratamentul și prevenirea bolilor care afectează unul sau mai multe organe interne. Medicul specialist în medicină internă are competența de a evalua integral un bolnav și de a indica prioritățile tratamentului acestuia.

 


Neuroradiologieneuroradiologie

Neuroradiologia implică generarea imaginilor sistemului nervos central, ale creierului şi măduvei osoase în vederea evaluării afecţiunilor. De asemenea, există boli şi afecţiuni corespunzătoare zonelor adiacente din punct de vedere anatomic, regiunii capului, gâtului şi coloanei vertebrale.

 


Neurochirurgieneurochirurgie

Neurochirurgia este o ramură a chirurgiei care se ocupă de operațiile pe creier și pe măduva spinării. Operațiile pe creier sunt în general extrem de delicate și implică o serie fascinantă de tehnici, echipament și tehnologie sofisticată.

 


Neurologieneurologie-pag-servicii

Neurologia se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor organice care afectează sistemul nervos central sau periferic. Structurile organice ce țin de domeniul neurologiei sunt creierul, maduva spinarii, structurile înconjurătoare, precum și vasele sanguine care le hrănesc…

 


ORL servicii-orl

ORL – OtoRinoLaringologia este specialitatea chirurgicala care diagnosticheaza si trateaza afectiunile nasului, gatului si urechilor. Otorinolaringologia este domeniul ştiinţei medicale care se ocupă cu cercetarea anatomiei clinice, fiziologiei, etiologiei, patogenezei, patfiziologiei, tabloului clinic, evoluţia bolii, diagnosticul, diagnosticul diferenţial, profilaxiei afecţiunilor nasului, sinusurilor paranazale, faringelui, laringelui, urechilor …

 


Ortopedie – Traumatologieservicii-ortopedie

Ortopedia şi traumatologia este ştiinţa, şi în acelaş timp arta care studiază, diagnostichează, previne şi tratează afecţiunile aparatului locomotor, aparat care asigură mişcarea, de la simple gesturi necesare desfăşurării normale a vieţii curente, pînă la cele mai spectaculoase manifestări de performanţă sportivă sau pînă la impresionantele manifestări artistice capabile să exprime prin mişcare, cele mai variate emoţii şi sentimente.

 


Pediatriepediatrie-pag-servicii

Pediatria este specialitatea medicala care se ocupa cu preventia, diagnosticarea si tratamentul afectiunilor pediatrice. Specialiştii pediatri abordează personalizat patologia fiecărui caz şi colaborează îndeaproape cu medicii tuturor celorlalte sfere medicale.

 


Radiologie interventionalaradiologie-pag-servicii

Tehnica de interventie in scopuri de diagnostic sau terapeutice controlata vizual prin intermediul unei aparaturi de imagerie medicala.

 


Reumatologiereumatologie-pag-servicii

Reumatologia este ramura a medicinei interne care se ocupa cu diagnosticul si managementul bolilor reumatice si musculoscheletale, incluzand boli degenerative si inflamatorii articulare, boli de tesut conjunctiv, boli de tesuturi moi si sindrome musculoscheletale dureroase cronice.

 


Urologieurologie

Urologia este specialitatea chirurgicala care care se ocupa de diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului renourinar masculin si feminin (rinichi, uretere, vezica urinara, uretra) si pe sistemul reproductiv masculin.
Afla mai mult »